Alapítvány az Alapítványokért logo

Üzleti platform
jótékonysággal összekötvea siker kulcsa!

Menü
Tanítás, Önzetlensèg, Érték, Tisztelet

Tóth Ildikó

újságíró, Hot magazin

Tóth Ildikó

1946 május 1-jén születtem, Budapesten. Az ELTE Böcsészettudmányi karának magyar-filozófia szakán végeztem. Az egyetem után a Bálint György Újságíró Iskola kétéves képzésén szereztem oklevet.

1970 óta újságíróként dolgozom, A Jövő Mérnöke, a Lobogó, a Képes Újság, a Kurír, a Blikk, jelenleg a HOT! magazin szerkesztőségében.
Újságírói pályám során végig a hitelességet tartottam és tartom ma is a legfontosabbnak a minőségi munka mellett. A HOT! magazinnál évek óta interjúkat készítek a kulturális élet legkiemelkedőbb képviselőivel, Kossuth-díjasokkal, a Nemzet Színészeivel, ikonikus zenészekkel, Jancsó Miklóstól Molnár Piroskán át Presser Gáborig.

Az Alapítványhoz szívesen csatlakozom, a felkéréshez elég volt számomra Nyilka Ildikó személye, akinek tervei, határtalan lelkesedése, örökös segíteni akarása, kreativitása gondolom, nem csupán engem győzött meg. Szakmai zsűritagként igyekszem a saját területemen mindenoldalúan tájékozódni és naprakész képet kialakítani a szociális alapítványokról.

Remélem, hogy az alapítványnak és az évente átadott díjaknak igen hamar komoly presztizse lesz és valódi segítséget sikerül nyújtani a nálunk működő alapítványoknak.

Együtt egy jobb, szebb, boldogabb világért - ez az én mottóm, ami remélem találkozik több szálon is másokéval.

Tóth Ildikó

Kérjük, hogy segítse tevékenységünket!

Adószámunk
18941548-1-41

UTALJON AZ Alapítvány az Alapítványokért SZÁMLASZÁMÁRA
OTP Bank Nyrt., 11713036-21451047
IBAN: HU61117130362145104700000000
SWIFT: OTPVHUHB


VAGY a PAYPAL RENDSZERÉN KERESZTÜL PÁR KATTINTÁSSAL!

KÖSZÖNJÜK!

Az oldal feltöltés alatt áll!
Várjuk mindazon cégek kezdeményezésünkhöz való csatlakozását, akik értéket vélnek felfedezni ezen társadalmi felelősségvállalás keretein belül!

Továbbá várjuk mindazon önkénteseket akik jó szívvel csatlakoznak eme nemes kezdeményezéshez.X