Tanítás, Önzetlensèg, Érték, Tisztelet
Menü

Hírek - Plüss Kommandó

Vissza...

Az Alapítvány az Alapítványokért nevében szeretném megköszönni, hogy mi is részesülünk a CsodaCsoport támogatásában!

2020. November 16. Hétfő

Köszönjük, hogy mi is támogatottjai lehetünk ennek a páratlan összefogásnak, és segítségetekkel segítő munkánknak adtok hátszelet!

Kedves CsodaCsoport,A Plüss Kommandó program és az Alapítvány az Alapítványokért nevében szeretném megköszönni, hogy mi is részesülünk a CsodaCsoport támogatásában!

Mi a kis kommandós csapatunkkal közel 100 ezer koraszülött baba mentésén dolgozunk: összesen 23 koraszülött PiC  és NiC osztály megsegítésén az országban. Hogy a Te PICi babádnak is legyen esélye!

Hogy mire gyűjtünk? A koraszülött kisbabák egy rideg inkubátorban kezdik az életüket az édesanyjuk, és az édesapjuk óvó, biztonságot nyújtó közelsége, az ölelésük, becéző szavaik és simogatások nélkül. Egyedül vannak egy ismeretlen világban, “helyüket keresve a külvilágban”. Ezért egy biztonságos, óvó környezetet kell nekik teremteni olyat, amelyik megnöveli a baba és a szülők biztonságérzetét is, és legalább megpróbálja pótolni a pótolhatatlant: az édesanyát. De ahhoz, hogy minél inkább megnöveljük az esélyét a koraszülött baba fizikai felzárkózásának is, olyan életmentő eszközök kellenek, amelyekre egy egészséges újszülött esetében általában nincs szükség.

Alapítványunk és Plüss Kommandó programunk évek óta támogatja a koraszülött osztályokat, mely tevékenységünkhöz számos híresség csatlakozott már. Közülük sokan a CsodaCsoportban is felajánlást fognak tenni a következő napokban. Bármennyi adomány is gyűljön össze jóvoltatokból, mi nagyon hálásak leszünk érte! Nincsenek elvárásaink, minden Forintnak örülünk, mert minden Forinttal egy-egy koraszülött csöppség élete kezdődik majd szebben!

Én is érintett anyuka vagyok,  lányom 26 hétre, 1270 dkg született ikerterhességből. 6,5 hónapot voltam korházban, pici hősöm 10 hetet. Ma lenne egy fiam is, ha neki nem sikerült, szeretnék  segíteni 100.000 koraszülött pici hőst megmenteni https://plusskommando.hu/koraszules-es-szuletes-tortenetek

A Koraszülött Hadműveletünk az egyik legátfogóbb hadművelet, amibe belekezdtünk, ezért minden támogatásra szükségünk van. A hadművelet célja az, hogy az ország 23 koraszülött intenzív osztályát olyan eszközökkel tudjuk felszerelni, melyek a koraszülöttek ápolását, a fizikai és idegrendszeri fejlődésüket és akár az életmentésüket is segítik. Életmentő Giraffe Shuttle inkubátorokra (darabja 15 Millió Ft), minden osztályra, fénytakarókra (4,5 Millió Ft), pocakfészkekre (korházanként 1,5 Millió forint  értékben), plüss ölelő kezekre (ultrahangozható sapkák, CPAP lélegeztető gépekhez sapkák, babatámasztók és lepedők) gyűjtünk az inkubátorokba az 1 kilogramm alatti (‼️) babáknak. A PiCi hősöknek.

Egy valamit tudnotok kell, hogy aprópénzekből, plüss licitekből  gyűjtöttük össze az anyagra, tömőanyagra  és a babfészekgyártásra a pénzt, hogy a pici hősöknek biztosítsuk a gyógyító textileket! Ezekről az eszközökről honlapunkon olvashattok:

https://plusskommando.hu/hadmuveletek/koraszulott-hadmuvelet/

Osszátok, ha tudjátok!

Köszönjük, hogy mi is támogatottjai lehetünk ennek a páratlan összefogásnak, és segítségetekkel segítő munkánknak adtok hátszelet! CsodaCsoport Alapítvány
K&H Bank 10401983-50526970-69541012
IBAN: HU80 10401983-50526970-69541012
SWIFT: OKHB HUHB
Közlemény: “Plüss Kommandó”

Facebook post linkje ide kattintva

Csodacsoport weboldala


Koraszülött Hadművelet eddig összegyűlt adományAdományozzon Ön is egyszerűen PayPal-on keresztül!

A Plüss Kommandó kiemelt támogatói

Green Car Prémium Szervíz

Plüss raktár

36 Bisztró

Immunetec - plüss fertőtlenítés

Kérjük, hogy segítse tevékenységünket!

Adószámunk
18941548-1-41

UTALJON AZ Alapítvány az Alapítványokért SZÁMLASZÁMÁRA
OTP Bank Nyrt., 11713036-21451047
IBAN: HU61117130362145104700000000
SWIFT: OTPVHUHB


VAGY a PAYPAL RENDSZERÉN KERESZTÜL PÁR KATTINTÁSSAL!

KÖSZÖNJÜK!

Az oldal feltöltés alatt áll!
Várjuk mindazon cégek kezdeményezésünkhöz való csatlakozását, akik értéket vélnek felfedezni ezen társadalmi felelősségvállalás keretein belül!

Továbbá várjuk mindazon önkénteseket akik jó szívvel csatlakoznak eme nemes kezdeményezéshez.X