Tanítás, Önzetlensèg, Érték, Tisztelet
Menü

Hírek - Plüss Kommandó

Vissza...

Debrecen adomány átadás (2020. július 31.) - Dehír

2020. Augusztus 11. Kedd

Több mint egymillió forint értékű adományt kapott a Gyermekgyógyászati Klinika – videóval

Debrecen - A magyar fejlesztésű eszközök – köztük speciális babatámasztók és ultrahangozható sapkák – segítik a kicsik idegrendszeri fejlődését és javítják komfortérzetüket. A támogatás az Alapítvány az Alapítványokért „Plüss Kommandó Koraszülött Hadművelet” akció keretében érkezett a klinikára.

Ultrahangozható sapkák, babatámasztók, babafészkek és szemüvegek: ezeket a speciális innovatív eszközöket kapta a Debreceni Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikája.

A pénteken átadott 340 csomag értéke több mint egymillió forint. Az adomány szoros összefogás eredménye. 

A lányom 1,27 kilogrammal született ikerterhességgel, és ma lenne egy fiam is. Úgy gondoltam, hogyha egy babának nem sikerült életben maradnia, akkor 100 ezer koraszülött babának szeretnék segíteni az országban a koraszülött hadműveletünkkel. Ezért van a kis plüsskommandós csapatunk, tanítás-érték-tisztelet: ezekre tanítjuk a gyermekeinket – mondta Nyilka Ildikó, az Alapítvány az Alapítványokért kuratóriumi elnöke. 

A Gyermekgyógyászati Klinika két koraszülötteket ellátó osztályán évente csaknem ezer csöppséget gondoznak. A gyógyító munkához 40 inkubátor és 20 kiságy áll rendelkezésükre.

Az adomány a babáknak segít ízületeik és idegrendszerük fejlődésében.

Biztosítják a koraszülöttek és beteg újszülöttek komfortérzetét, így nem mászkálnak az inkubátorban, az energiájukat a fejlődésre tudják fordítani, a növekedésre. Sokkal nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak – magyarázta Riszter Magdolna, a  DE KK Gyermekgyógyászati Klinika, Neonatológia szakorvosa.

Az Alapítvány az Alapítványokért Plüss Kommandó Koraszülött Hadművelete során a debrecenivel együtt már 13 kórháznak segítettek az országban.

Forrás: http://www.dehir.hu/debrecen/tobb-mint-egymillio-forint-erteku-adomanyt-kapott-a-gyermekgyogyaszati-klinika/2020/07/31/


Koraszülött Hadművelet eddig összegyűlt adományAdományozzon Ön is egyszerűen PayPal-on keresztül!

A Plüss Kommandó kiemelt támogatói

Green Car Prémium Szervíz

Plüss raktár

36 Bisztró

Immunetec - plüss fertőtlenítés

Kérjük, hogy segítse tevékenységünket!

Adószámunk
18941548-1-41

UTALJON AZ Alapítvány az Alapítványokért SZÁMLASZÁMÁRA
OTP Bank Nyrt., 11713036-21451047
IBAN: HU61117130362145104700000000
SWIFT: OTPVHUHB


VAGY a PAYPAL RENDSZERÉN KERESZTÜL PÁR KATTINTÁSSAL!

KÖSZÖNJÜK!

Az oldal feltöltés alatt áll!
Várjuk mindazon cégek kezdeményezésünkhöz való csatlakozását, akik értéket vélnek felfedezni ezen társadalmi felelősségvállalás keretein belül!

Továbbá várjuk mindazon önkénteseket akik jó szívvel csatlakoznak eme nemes kezdeményezéshez.X