Menü

Donation collected during the operation premature babyDonate easily via PayPal!

Hírek - Plüss Kommandó

Back...

2,3 milliót utalt bosszúból, visszafizettük a családnak - a hír bejárta a magyar sajtót

27 April 2022. Wednesday

Hihetetlen dolgok történtek az alapítvány életében, az elmúlt napokban elég mozgalmas és stresszes volt az életünk. Nyilka Ildikó kuratóriumi elnökünk arra ébred április 20-án reggel, hogy valaki 2.343.520 forintot utalt a számlánkra.

Nagyon boldogok voltunk, hiszen így már úgy éreztük, hogy a célegyenesben vagyunk és hamarosan összegyűlik a szükséges összeg a gyulai életmentő gépre. Aztán másnap érkezett egy telefon és kiderült, hogy egy férfi bosszúból utalta el felesége teljes vagyonát…

Családi dráma állt a háttérben
Mikor elnökünk, Ildikó telefonon tudott beszélni a férfival, aki ráadásul nem is a saját vagyonával “jótékonykodott”, az illető kórházban feküdt, ugyanis önkezével akart véget vetni az életének. A háttérben egy párkapcsolati válság állt és már lassan 1 éve tart a feszült helyzet. A férfi megcsalta a feleségét, aki ezt nem tudta neki megbocsátani, még 1 év után sem. A férfi számára egy elutasított virágcsokor adta meg a “végső lökést”.  Ezért bosszúból a felesége üzletének teljes vagyonát utalta el a Plüss Kommandónak, ami ráadásul hitel, tehát nem magánvagyon. Azt is megtudtuk, hogy csupán véletlenül választott éppen minket, a kereső a Plüss Kommandó nevét dobta fel. (Azt már csak zárójelben jegyezzük meg, hogy 3 gyermek édesapja volt, aki meghozta ezt a felelőtlen döntést…)

Bocsánatot kértek, kompenzációt adtak
Ildikó először a feleséggel beszélt telefon, aki bocsánatot kért, majd elmesélte a családi drámát és kérte, hogy utaljuk vissza a pénzt. Mivel ez az összeg az üzletének a teljes vagyona, vagyis gyakorlatilag vállalati hitel, nem is tudott volna lemondani róla. 
És hogyan fért hozzá a férj a feleség számlájához? Nos, az üzletet együtt alapították, a férfi kezelte a bankszámlát, de magát a vállalkozást a feleség vitte, viszi. A hölgy kompenzációként felajánlotta, hogy a 2 millió forinton felüli összeget, vagyis több mint 342.000 forintot, adományként a Plüss Kommandónál “hagyja”. Természetesen hálásak vagyunk ezért az összegért, de ez az eset igencsak megrendített minket, hiszen jótékonysági szervezet vagyunk, azért dolgozunk, hogy a koraszülött piciket segítsük. Nehéz feldolgozni, hogy valaki a bosszúra “használt fel minket”.

A hír bejárta a magyar sajtót
A bosszúból történt utalás híre azóta bejárta a magyar sajtót, Ildikó nyilatkozott az RTL Klub híradónak, de a Tények, Telex, a Blikk, a 24.hu és a Szeretlekmagyarorszag is lehozta a hírt.

Olvassátok, nézzétek meg a hírt az alábbi médiumokban:

https://propeller.hu/itthon/3803402-osszeveszett-felesegevel-majd-bosszubol-millio-forintot-utalt-at

https://hvg.hu/itthon/20220426_Bosszubol_eladomanyozta_felesege_penzet_egy_ferfi

4:15 perctől https://soundcloud.com/balazsek/4-bosszubol-utalt-a

https://www.beol.hu/helyi-kozelet/2022/04/bosszubol-utalt-at-milliokat-a-koraszulotteknek-szant-gepre

https://rtl.hu/hirado/2022/04/26/ketmilliot-utalt-at-ferje-az-alapitvanynak-bunugy

https://telex.hu/belfold/2022/04/26/utalas-adomany-bosszu-ferj-feleseg-pluss-kommando-koraszulott-gep

https://24.hu/belfold/2022/04/26/pluss-kommando-alapitvany-adomany-bosszu

https://tenyek.hu/osszes-video?fbclid=IwAR3gblqBAjUYfyOX6rCYLsTD3stCCgCQO0bKRRWhkpDkgPEuacPwuozpGmA

https://tenyek.hu/video/bosszubol-eladomanyozta-felesege-penzet

https://www.blikk.hu/aktualis/belfold/bosszu-adomany-milliok-koraszulottek-pluss-kommando/r13mq29

https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/felfedezo/bosszubol-a-felesege-tudta-nelkul-adomanyozott-egy-ferfi-tobb-mint-23-millio-forintot-koraszulott-gyerekeknek/

Please help our activity!

Our tax number is
18941548-1-41

Please donate to the following account
OTP Bank Nyrt., 11713036-21451047
IBAN: HU61117130362145104700000000
SWIFT: OTPVHUHB


OR YOU CAN ALSO TRANSFER VIA PAYPAL SYSTEM WITH A FEW CLICKS!

THANK YOU!

Az oldal feltöltés alatt áll!